Στέλλα Στυλιανού η Κύπρια δασκάλα που έγινε τραγουδίστρια
22 Ιουλίου 2017
Τζούλι Μασίνο: «Είναι αρρώστια, σαν το καρκίνο… Μετά δεν έχει επιστροφή»
1 Αυγούστου 2017
Αμαρυλλίς για Κυριάκου-Αρναούτη: «Αυτή η στάση είναι αδικαιολόγητη, αψυχολόγητη»

Η Αμαρυλλίς σε μια απολαυστική συνέντευξη μιλά για όλους και για όλα. Πιο ανανεωμένη από ποτέ αναφέρεται στο νέο της look, την καλοκαιρινή της περιοδεία και τα νέα της τραγούδια.
Αν και όπως παραδέχεται μικρή ονειρευόταν να γίνει γιατρός, τελικά το τραγούδι ήταν αυτό που την κέρδισε. «Θεωρώ ότι το τραγούδι σε επιλέγει, δεν επιλέγεις εσύ το τραγούδι», αναφέρει χαρακτηριστικά στον Κεν Αλεξανδράτο και την ραδιοφωνική του εκπομπή «Follow Us» στον «Fresh Radio».

Παρότι οι γονείς της είχαν άγχος όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει τραγουδίστρια, ποτέ δεν έφυγαν από το πλευρό της, ενώ σήμερα δεν σταματούν να καμαρώνουν γι΄αυτή. Η Αμαρυλλίς δεν κρύβει πως λίγο πριν έρθει η επιτυχία σκέφτηκε να τα παρατήσει, καθώς ένιωθε πως κάτι της λείπει. «Είμαι αρκετά υπερήφανος και τελειομανής άνθρωπος και όταν κάτι δεν μου αρμόζει από θέμα κατάστασης, δεν μπορώ να το δεχτώ», τονίζει. Όπως παραδέχεται η συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη ήταν καρμική, γι΄αυτό και όσο ζει δεν πρόκειται να τον βγάλει από την καρδιά της.
Το γεγονός ότι το σπίτι της βρίσκεται απέναντι από το σημείο που ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του είναι κάτι που κάνει ακόμα πιο μεγάλό τον πόνο της, ωστόσο η στάση της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου δεν την βρίσκει σύμφωνη. «Δεν θα είχα σε καμία περίπτωση αυτή τη στάση, την οποία έχουν δείξει αυτά τα δυο κορίτσια. Η οποία είναι αδικαιολόγητη, αψυχολόγητη ή μπορεί να είναι δικαιολογημένη γιατί δεν ξέρω τι μπορεί άλλο να κρύβεται πίσω από όλο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων. Επιπλέον διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με τον Παντελή Παντελίδη. Χωρίς να διστάζει δηλώνει πως έχει δεχτεί bullying σε συνεργασία της, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποχωρίσει. Αν και είναι υπέρ των talent shows, θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά να συμμετάσχει ως κριτής, δεδομένης της ευθύνης που φέρει αυτή η θέση. Όσο για τον τυφώνα «Survivor» παρότι το παρακολουθούσε, δεν θα έπαιρνε μέρος. «Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, έχει και αυτό μια ρίζα όπως όλα τα άλλα. Ίσως ο κόσμος έχει αυτή την ανάγκη, εθελοτυφλούμε, μας ευχαριστεί, μας διασκεδάζει, δεν ξέρω», παραδέχεται.