Η Julia Roberts τιμήθηκε στο γκαλά του AmfAR
17 Οκτωβρίου 2017
Η κορυφαία Ελληνίδα λαϊκή ερμηνεύτρια Κατερίνα Στανίση επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της χώρας με ένα δυναμικό τραγούδι με τίτλο ‘’Άλλη Γυναίκα’’
20 Οκτωβρίου 2017
Αποκάλυψη στο Πρω1νό: ”Οι γονείς μου πίστευαν ότι είμαι δαιμονισμένος και έφεραν παπά να μου κάνει εξορκισμό”


Με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Baraonda και τη συνεργασία του με τον Τάκη Ζαχαράτο, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού.

Στην παράσταση που ανεβάζει τα παιδιά του έχουν τον λόγο και όπως αποκάλυψε: ”Τα παιδιά μου έχουν αναμειχθεί σε όλα σχετικά με την παράσταση. Η μικρή μ0υ κόρη ήρθε στην πρόβα με μπλοκ για να σημειώσει που φοβάται, που κλαίει, που γελάει, ήθελε να κάνει κριτική. Ο μεγάλος μου γιος θα δουλεύει κανονικά στην παράσταση με ΙΚΑ”.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την αρχή της καριέρας του στην τηλεόραση και δήλωσε: ”Η τηλεόραση είναι ένα παμφάγο ον, την ευχαριστώ και τη σέβομαι, γιατί μου έδωσε χρήματα για πολλά χρόνια. Στην αρχή ήμουν πολύ αυστηρός και αγενής, ήμουν άστα να πάνε”.

 Τέλος άφησε άναυδη τη δημοσιογράφο όταν εξομολογήθηκε για τα παιδικά του χρόνια: ”Οι γονείς μου πίστευαν ότι είμαι δαιμονισμένος και μου είχαν φέρει παπά να μου κάνει εξορκισμό”.
Δείτε το βίντεο: