Βασίλης Σπανούλης Η πρώτη τρυφερή αγκαλιά με την κόρη του: Φωτογραφία
27 Σεπτεμβρίου 2017
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η βόλτα τους στη Νέα Υόρκη
27 Σεπτεμβρίου 2017
Η Καίτη Φίνου ξεσπάει: «Λυπάμαι… Αν δεν γνωρίζετε τι λέει…»


Η γνωστή ηθοποιός με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξεσπάει για τα σχόλια που βλέπει κάτω από φωτογραφίες της.

Η Καίτη Φίνου γράφει:

«Εσείς ζητήσατε να ανεβάζω φωτογραφίες από το παρελθόν μου. Το έκανα μέχρι και αποκόμματα ανέβασα για να διαβάσετε τι έγραφαν εκείνη την εποχή τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Ακόμη και όσα έντυπα μιλούσαν άσχημα για μένα.

Και οι περισσότεροι είτε φανερά είτε στο ινμποξ μου κάνετε σχόλιο μόνο για τις φωτογραφίες που βλέπετε και όχι για το περιεχόμενο. Και να ταίριαζε το σχόλιο με ότι γράφεται στο κείμενο, πάει στα κομμάτια, αλλά να βγάζετε δικά σας συμπεράσματα του τύπου πως είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Στάθη ή την άποψή σας για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είμαστε τραβάει πολύ….

 Στα πάνω μου υπήρξα εκείνη την 15ετία περίπου. Ο τύπος σαφώς και θα ασχολιόταν με μένα… όμως αν δεν γνωρίζετε (το γράφω και πάλι) τι λέει μέσα ο ποιητής καλύτερα μην σχολιάζετε.

Θέλησα να σας «ταξιδέψω» στην εποχή… άλλα καταλάβατε …όπως έχω σταματήσει να βγάζω φωτογραφίες τωρινές εδώ για διάφορα που διάβαζα έτσι θα σταματήσω να σας αναρτώ και από το παρελθόν.

Λυπάμαι…»