Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά» και οι δηλώσεις της προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ανεπίσημες κρούσεις για συνεργασία από τα νεοσύστατα κανάλια, που εξασφάλισαν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Το θέμα προβλήθηκε στον εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει θέση και να λέει ανοιχτά την άποψή της.

«Είναι ένα πρόσωπο που έχει στηρίξει πολύ ο Alpha και η ίδια έχει στηρίξει τον Alpha. Όταν το τοπίο είναι τόσο ρευστό, ο ίδιος επιχειρηματίας, ο κ. Κοντομηνάς, έχει βγει σε εκπομπή και έχει μοιραστεί την ανησυχία του, νομίζω ότι ένα πρόσωπο πρέπει να τιμά το κανάλι που βρίσκεται και να μην κάνει καμία αναφορά. Οκ ξέρουμε ότι είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια. Κι άλλοι παρουσιαστές μπορεί να έχουν δεχτεί πρόταση, αλλά δεν θα έβγαιναν να το πουν…», ανέφερε η παρουσιάστρια, και κατόπιν πρόσθεσε: «Αλλά δεν είμαι εγώ άξια να κρίνω την κ. Χατζηβασιλείου που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, απλά λέω την άποψή μου».