Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα και οι φήμες, θέλουν το όνομα της Χριστίνας Παππά να εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου. Η επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live και μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες μέρες που περνάει εξαιτίας των ανυπόστατων δημοσιευμάτων.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, ανέφερε: «Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων οι οποίοι ήταν πάρα πολύ άδικοι. Μιλήσανε για μένα και τον γιο μου για ένα πράγμα που είναι σκληρό. Κατηγορείστε με για ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό είναι ό,τι πιο σκληρό υπάρχει!».

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε, γιατί η Δικαιοσύνη ξέρει ποιοι είναι οι ένοχοι και ποιοι οι αθώοι. Όμως, γι’ αυτούς τους ανθρώπους που μας έκαναν κακό με αυτά τα ψέματα, που τα έγραψαν για να πουλήσουν τις φυλλάδες τους, έχω βάλει πέντε δικηγόρους και έχω τσουβάλια αγωγές. Θα τους κυνηγάω ακόμα και νεκρή!».

 Τέλος, τόνισε πως βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η μητέρα και ο γιος της πήγαν στο νοσοκομείο εξαιτίας της όλης υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της: