Πώς σχολίασε η Φαίη τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην κάμερα του Πρω1νού
27 Σεπτεμβρίου 2018
Η Μαρία Μπεκατώρου ανοίγει την καρδιά της: «6 χρόνια προσπαθώ να κάνω παιδί»
28 Σεπτεμβρίου 2018
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Σε όλη μου τη ζωή ήμουν και είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα”


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό, Celebrity. Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της και τόνισε πως δεν της χαρίστηκε τίποτα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα προσωπικά της, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να μην απασχολεί με αυτά, αλλά με τη δουλειά της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Θεωρείς τον εαυτό σου καταξιωμένο;

Όχι, ούτε θεωρώ ότι έπιασα ταβάνι επαγγελματικά. Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι ότι πρέπει να τα καταφέρω και σήμερα, να πάω ένα βήμα παρακάτω. Δίνω εξετάσεις σε καθημερινή βάση. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν και είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Άλλωστε, αυτό είναι και το ωραίο του πράγματος: να προσπαθείς ολοένα για το καλύτερο. Αν ένιωθες ότι έχεις φτάσει στο τέρμα, ότι τα κατάφερες όλα, τι νόημα θα είχε μετά η ζωή;

Σου αρέσεις όταν σε βλέπεις στην τηλεόραση; Σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα;

Γενικότερα βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο, όχι μισοάδειο. Είμαι φύσει αισιόδοξη, όμως πάντα προσγειωμένη. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Όταν μου έδειχνε ο Δημήτρης Σκουλός τις λήψεις που κάναμε για το εξώφυλλο του Celebrity και ενώ έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, του είπα: «Αν περιμένεις να σου πω ότι τρελαίνομαι με τον εαυτό μου, δεν θα σου το πω ποτέ». Πράγματι, δεν θα πω ποτέ ότι κάνω κάτι τέλεια, ότι είμαι πανέμορφη, δεν θα κοιταχτώ ποτέ στον καθρέφτη και θα πω «μπράβο, κορίτσι μου, τα κατάφερες».

Με την προσωπική σου ζωή είσαι ικανοποιημένη;

Είμαι πολύ καλά, αλλά δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Πάντως, επί του παρόντος, το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα ήθελα να στρέψω τα φώτα της δημοσιότητας στο επαγγελματικό μου κομμάτι, γιατί εκεί δίνω έμφαση αυτόν τον καιρό.

Το ότι είσαι δοσμένη στη δουλειά σου σημαίνει άραγε ότι δεν έχεις χρόνο να κάνεις σχέση και να δοθείς ολόψυχα σε αυτή;

Δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν θέλω να εξηγώ ή να προβλέπω τις κινήσεις μου. Αν είναι να μάθει ο κόσμος για την όποια σχέση μου, θα γίνει την κατάλληλη στιγμή. Δεν θέλω να πω τίποτα επ’ αυτού γενικότερα, γιατί δεν θέλω να αυτοαναιρεθώ αν σε λίγο καιρό με δείτε, για παράδειγμα, να κυκλοφορώ χέρι χέρι με κάποιον. Όλα, όταν γίνουν με το καλό, θα μαθευτούν στην ώρα τους.