Μια συνάντηση που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα σε μια εποχή που οι μεγάλες συνεργασίες σπανίζουν και το κοινό διεκδικεί δυναμικά να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες να …μπερδεύονται  γοητευτικά πάνω στη σκηνή του Έναστρον.

 Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει στις ανατροπές αλλά επιμένει ευρηματικά σε αυτές. Ο δικός του τρόπος παραμένει ασυναγώνιστος γι αυτό και πάντα πρωταγωνιστεί.Οι εκρήξεις του, εσωτερικές και σκηνικές,  πάντα συμβαδίζουν μεταξύ τους και τον χρήζουν star .Ξέρει να πατάει γερά γι αυτό και είναι ανεπανάληπτος.
Η Πάολα ,η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και το δυναμισμό της, έρχεται να μας παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς. Εκρηκτική όπως πάντα , μας καθηλώνει με τις ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία.

Ο Στέλιος Ρόκκος ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης και δημιουργός συμπράττει στο πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας .Ένας  ερμηνευτής που ξεχωρίζει γιατί παραμένει ασυμβίβαστος και μοναδικός. Συμμετέχει ο Δήμος Αναστασιάδης.