ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ BACKSTAGE ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ VIDEO CLIP «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ»!
16 Οκτωβρίου 2017
Γιώργος ΓΙΑΝΝΙΑΣ στο «ROOM 63” στη Θεσσαλονίκη!
16 Οκτωβρίου 2017
Μεζεδοπωλείο «Μαχαιροπίρουνο» O πιο γευστικός προορισμός της Νέας Σμύρνης!


Κάποιοι λένε πως οι μικρές απολαύσεις της ζωής, όπως ένα καλό  ένα κρασί που θα θυμάσαι για καιρό το άρωμά του ή ένα γευστικό πιάτο, είναι μερικές φορές και οι μεγαλύτερες στην ζωή μας.

Ο λόγος για το μεζεδοπωλείο « Μαχαιροπίρουνο» …. που από  το όνομά του και μόνο καταλαβαίνεις ότι εδώ θα βρεις κάτι ωραίο να φας.

Το  cozy μεζεδοπωλείο  , βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης , επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 57 και σε κερδίζει αμέσως , εφόσον έχει καταφέρει να θέσει τους δικούς του όρους, στην απόλαυση. Έτσι εξηγείται που είναι πάντα γεμάτο.

Κάθε μέρα  ο ιδιοκτήτης ,  κ Γρηγόρης  , το προσωπικό  του και  το ευχάριστο κλίμα που ξέρουν να δημιουργούν, αναλαμβάνουν να εξατμίσουν τα προβλήματα και τα άγχη της ημέρας και να απολαύσετε ένα πολύ καλό φαγητό με την παρέα σας .

« Μαχαιροπίρουνο»…η έμφαση στη λεπτομέρεια και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στις πρώτες ύλες είναι που κάνουν τη διαφορά στην εμπειρία του φαγητού.  Ο φιλόξενος χώρος  για όλους  σε συνδυασμό με μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης,  οικειότητας , το καταστεί ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας  και  μας κερδίζει  με τα ζεστά του χαμόγελα.

Extra tip: Η δημοφιλής σαλάτα «Μαχαιροπίρουνο», σπιτικοί κολοκυθοκεφτέδες και για τους λάτρεις του κρασοπότηρου σπετσοφάι μερακλίδικο.

             

 

      

Kείμενο : Ελένη Σκιαδα

Φωτογραφίες: Νίκος Περίσσιος

Μεζεδοπωλείο – «Μαχαιροπίρουνο»

Ελ. Βενιζέλου 57/ Νέα Σμύρνη 171 23/ Τηλέφωνο : 210 9328638
http://www.maxairopirouno.gr/