Το όνομά της είναι Φωτεινή Κωνσταντή και κατάγεται από την Κάρπαθο της Δωδεκανήσου. Είναι νέα, όμορφη, δραστήρια και γεμάτη ζωή. Μόλις 26 ετών, ήρθε για να μείνει. Η 26χρονη Φωτεινή από την ακριτική και γραφική Κάρπαθο, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη βρεφοκομεία και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ο έρωτά της όμως, ήταν και παραμένει ο χορός με τον οποίο και ασχολήθηκε παράλληλα (!)
ΦΩΤΕΙΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-1.jpg

Σε πρώτη φάση, ερασιτεχνικά, ο χορός τη μάγεψε, αλλά στη συνέχεια ο δάσκαλός της, Φώτης Μεταξόπουλος, της έδωσε … πράσινο φως (!), ώστε να ξεκινήσει να ασχολείται επαγγελματικά με λάτιν χορούς σε ευρωπαϊκούς και international ρυθμούς. Ακολούθησε πρόγραμμα Pilates και Dancextreme, ενώ τους τελευταίους οκτώ (8) μήνες, ασχολείται με ZUMBA, ZUMBA KIDS και AQUA ZUMBA INSTRUCTOR.“Αυτό είναι που με αντιπροσωπεύει πλήρως“, λέει η Φωτεινή Κωνσταντή, μιλώντας στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Δωδεκανήσου, http://www.blackmonday.gr, ενώ προσθέσει πως ο κόσμος της Καρπάθου το έχει αγκαλιάσει και το αγαπάει, όσο και εκείνη (!) “Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για μένα“, προσθέτει.Η Φωτεινή, στις 11 Απριλίου 2016, δέχθηκε πρόταση από το τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1 και σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα, εκπροσωπώντας την Κάρπαθο και τα Δωδεκάνησα, ως Zumba instructor – μαζί με άλλους εκπροσώπους της Ελλάδας – στην εκπομπή ZUMBA TIME (!) Μία εκπομπή, η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο με τεράστια απήχηση σε όλες τις ηλικίες τηλεθεατών.
ΦΩΤΕΙΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ-3

“Είμαι υπερήφανη για ότι έχω καταφέρει στα 4 χρόνια ίδρυσης της σχολής χορού “SHOW ME DANCE” στο νησί της Καρπάθου και που ο κόσμος βλέπει, σέβεται και αναγνωρίζει αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η σχολή χορού “SHOW ME DANCE” τίθεται υπό το φως της δημοσιότητας, αφού τρία (3) χρόνια πριν είχαμε δεχτεί στη σχολή, κλιμάκιο από το κανάλι του Alpha και την εκπομπή 60′ Ελλάδα”, συμπληρώνει η Φωτεινή Κωνσταντή.Η 26χρονη νεαρή κοπέλα από την Κάρπαθο, με την πλούσια δραστηριότητα και αυξημένο ταλέντο, σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες στη Σχολή της, έχουν δημιουργήσει και την πρώτη ομάδα cheerleading στα Δωδεκάνησα, που βρίσκεται στο πλευρό του Α.Π.Σ. Καρπάθου Ποσειδών.