Μαρία Ηλιάκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συντρόφου της σε μορφή insta-story βίντεο!
11 Οκτωβρίου 2018
Παναγιώτης Θεόφιλος: H απάντηση στις φήμες χωρισμού με την Άννα Λορένη
14 Οκτωβρίου 2018
Συνέντευξη: Παναγιώτης θεόφιλος : «Στον τελικό του Power of love έπεσαν πολλές μάσκες»


Είναι νέος όμορφος με φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά.έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ριαλιτι show του Σκάι Power of love. Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του show. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο και το www.celebritylifegame.gr για την αναγνωρισιμότητα και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

   Με τι ασχολιόσουν πριν το «Power of love»;
Ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία με υφάσματα και ταυτόχρονα έκανα κάποιες διαφημίσεις freelance, αλλά μέχρι εκεί.
Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι;
Είχα κάνει μια αίτηση για το «Survivor», απλά με πήραν τηλέφωνο από την Ατζούνν να πάω να με γνωρίσουν. Μου λένε στο κάστινγκ τι ακριβώς είναι και λέω δεν θέλω με τίποτα να το κάνω. Με έπεισαν όμως, τους έδωσα ένα περιθώριο τρεις μέρες να το σκεφτώ. Έκανα μετά και ένα δεύτερο κάστινγκ που ήταν μια Τουρκάλα από την τουρκική παραγωγή και μια ελληνίδα από την ελληνική. Με το που με βλέπει η Τουρκάλα με ήθελε πολύ να μπω. Κάνουμε και ένα τρίτο κάστικνγ με ένα κλιμάκιο που ήρθε από την Τουρκία με 15 Τούρκους και 3 Έλληνες και με το που κάθισα, οι Τούρκοι αρχίζουν να μιλάνε με την ελληνική παραγωγή. Με το που ακούω το όνομα Παναγιώτης και Survivor μετά δεν κατάλαβα τι έλεγαν. Είπα το όνομα την ηλικία μου, ευχαριστώ και έφυγα. Με παίρνουν το απόγευμα και μου λένε ότι είμαι μέσα για το «Power of love». Και η κοπέλα μου λέει τσακωνόμασταν για τους Τούρκους γιατί μου είπε πως με ήθελαν οπωσδήποτε για το «Survivor». Τελικά είχα ακούσει ότι το «Survivor» δεν πήγαινε και τόσο καλά από φίλους μου και πήρα την απόφαση να μπω στο «Power of love».
Το σκέφτηκες;
Το σκέφτηκα αρκετά, μίλησα με φίλους, συγγενείς. Το 99% μου είπαν όχι, αλλά επειδή είμαι λίγο αντιδραστικός είπα ας το δοκιμάσω και δεν έχω να χάσω κάτι.
Πέρασες εύκολα ή υπήρχαν και δυσκολίες;
Αυτό που με κούρασε ήταν το ότι επειδή δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω, δεν μπορούσα να ξυπνάω την τάδε ώρα, ενώ πάντα είχες σεκιούριτι μαζί σου. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ο εγκλεισμός. Ήταν σαν να ήσουν στο στρατό. Υπήρχε πάντα κάποιος να σε πάρει από το χέρι. Ήταν πολλά πράγματα απαγορευμένα και δεν τα πάω καλά με την απαγόρευση. Δεν είμαι ανταρσίας, αλλά θέλω να το κάνω με δικό μου τρόπο. Επειδή όμως είμαι υπομονετικός και τα έβαλα κάτω και τα σκέφτηκα καλύτερα, είπα ότι θα το κάνω με τον τρόπο που λέτε αλλά και με τον δικό μου τρόπο ταυτόχρονα ώστε να περάσω καλά.
Όταν είδες τις γυναίκες μέσα στο παιχνίδι είπες η Άννα είναι και τέρμα;
Με το που κατέβηκα τις σκάλες και είδα τις κοπέλες λέω δεν μου κάνει καμία. Όταν κάθισα στον καναπέ και το μάτι μου πήγε στην Άννα, λέω ότι η Άννα είναι στα γούστα που θέλω να έχει μια γυναίκα. Και είπα ότι θα ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη γυναίκα και δεν έπεσα έξω.
Πώς χειρίστηκες το γεγονός οτι κάποιοι είπαν πως δεν είστε αληθινό ζευγάρι;
Από τη στιγμή που εκτίθεσαι και παίρνεις την απόφαση να μπεις μέσα θα ακούσεις πάρα πολλά. Αν δεν άκουγες αρνητικά και άκουγες μόνο θετικά θα υπήρχε πρόβλημα και θα έκανες κάτι λάθος. Από τη στιγμή που μπήκες σε αυτή τη διαδικασία και ακούς πράγματα που όντως πολλά δεν ισχύουν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Από τη στιγμή που εσύ και το ταίρι σου ξέρει την αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το αντιμετώπισα με χιούμορ, σίγουρα υπήρχαν οι καλοθελητές που έλεγαν τέτοια πράγματα.
Το είχαν ισχυριστεί και κάποιοι συμπαίκτες σου…
Είναι άσχημο να βλέπεις ανθρώπους που ζεις 24 ώρες το 24ωρο να σε αμφισβητούν, αλλά η πορεία έδειξε ότι τους διέψευσα όλους.
Γιατί σε αμφισβήτησαν οι συμπαίκτες σου;
Δεν ξέρω τον λόγο και δεν μπήκα στη διαδικασία να τους ρωτήσω ποτέ. Γιατί δεν με ενδιέφερε. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο, στην επιβίωση και δεν άκουγα τι λένε οι γύρω μου. Ήθελα να είμαι ψυχικά ήρεμος για να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό.


Ήσουν η ήρεμη δύναμη στο παιχνίδι, είσαι έτσι σαν άνθρωπος;
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό. Αλλά έδειξα τον πραγματικό μου εαυτό. Δεν το είδα ποτέ σαν παιχνίδι, μπήκα να δω τι είναι το «Power of love». Αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου 100%, δεν μπορούσα να είμαι και κάτι άλλο γιατί θα φαινόταν ψεύτικο από την αρχή. Αγαπήθηκε ο χαρακτήρας του Παναγιώτη από τον κόσμο και αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο.
Παίκτες είχαν στρατηγική;
Όταν είσαι σε ένα παιχνίδι και υπάρχει το χρηματικό έπαθλο σίγουρα υπάρχουν στρατηγικές. Αν δεν έχεις στρατηγική γιατί πας; Το δικό μου λάθος ήταν που δεν πήγα με στρατηγική.
Ψεύτικα ζευγάρια υπήρξαν;
Δεν νομίζω. Υπήρχαν ζευγάρια που ήταν καλά μέσα αλλά αποδείχτηκε ότι δεν θα ήταν τόσο ρόδινα και έξω. Μέσα στα παρουσιάζουν όλα ρόδινα το θέμα είναι το έξω.
Επαγγελματίες ηθοποιοί υπήρξαν όπως είχε πεικαι ο Σωκράτης;
Δεν ξέρω αν ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί ή ερασιτέχνες αλλά ένα είδος ηθοποιηλική υπήρχε.
Ο στόχος σου ποιος ήταν;
Όταν μπήκα στο παιχνίδι επειδή σαν άνθρωπος θέλω να τα φτάνω στα άκρα. Όταν μπήκα ήθελα να φτάσω μέχρι το τέλος και τα κατάφερα. Στην αρχή δεν ήξερε κανείς κανέναν και είχες στο μυαλό σου το έπαθλο, άσχετα που δεν είχε ανακοινωθεί. Κατά τη διάρκεια όμως όταν άρχισε να γίνεται πιο φιλικό, από το μυαλό βγήκε τελείως το παιχνίδι. Άρχισαν σιγά σιγά τα κρούσματα, ο καθένας είχε καλώς κακώς τη στρατηγική του. Δεν σταμάτησα ποτέ να το βλέπω σαν μια παρέα που ζει σε ένα σπίτι και ίσως αυτό ήταν το λάθος.
Η παραγωγή πως ήταν μαζί σου;
Η παραγωγή ήταν μια χαρά φιλική δόξα τον Θεό.
Θεωρείς ότι προωθήσουν άτομα περισσότερο από άλλους;
Υπήρχαν φορές που με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν βγες από το παιχνίδι γιατί δεν σε βλέπουμε καθόλου.
Το συζήτησες με την παραγωγή;
Και να το συζητούσα δεν θα έβγαινε άκρη θα είχαν τους λόγους τους που δεν θα ήθελαν να φαινόμαστε όλοι τόσο πολύ.
Γιατί θεωρείς ότι γινόταν αυτό;
Πιστεύω ένας χαρακτήρας που είναι είτε χαμηλών τόνων είτε οξύθυμος, έχει το δικό του μερίδιο κοινού που τον υποστηρίζει. Αν δεν κάνεις και λίγο φασαρία, δεν δημιουργήσεις και λίγο ίντριγκα, αν δεν κάνεις με τον τρόπο σου να πέσουν τα φώτα πάνω σου καλώς ή κακώς σε βάζουν σε δεύτερη μοίρα για να προβάλλουν πιο πολύ τα άτομα τα οποία ήταν πιο πολύ στο φως. Γενικά δεν το είχα ποτέ να είμαι πιο πολύ στο φως, να είχα τα φώτα πάνω μου γιατί νομίζω ότι δεν αξίζει να κάνω κάτι για να έχω τα φώτα πάνω μου. Τα έχω έτσι και αλλιώς.

Νομίζαμε ότι θα είσαι εσύ ο νικητής τι έγινε τη βραδιά του τελικού;
Αν ήμουν δεύτερος στην ψηφοφορία στο σπίτι θα ήμουν πρώτος. Στο κοινό ήμουν δεύτερος με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον Σωκράτη. Υπήρχαν πράγματα που με απογοήτευσαν πολύ μες στο παιχνίδι, ειδικά στον τελικό. Έπεσαν πολλές μάσκες που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της φόραγαν πολύ καλά.
Από κοντινά άτομα μέσα στο παιχνίδι;
Ναι. Ήμουν πολύ κοντά με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σωκράτη που είχαμε τυπικές σχέσεις. Με τον Πάνο ήμουν πολύ κοντά.
Από ποιον έχεις πικραθεί;
Δεν θέλω να ονοματίσω γιατί είναι σαν να σου λέω πόσο κάνει ένα και ένα και θα μου έλεγες κάνει δυο. Οπότε δεν χρειάζεται να το πω ο καθένας καταλαβαίνει. Δεν άξιζε να γίνει όλο αυτό. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να χαλάσω κάτι που δημιουργείται για τα χρήματα. Και δεύτερο όταν βλέπεις ότι δημιουργείται μια φιλία μέσα στο παιχνίδι, και δεν το ξέρεις απέξω τον άλλον, η φιλία δοκιμάζεται από τις λεπτομέρειες.
Θεωρείς το ότι δεν ήσουν ο νικητής έπαιξε ρόλο η αποχώρηση της Άννας;
Η Άννα έφυγε πριν γίνει ο τελικός δεν θεωρώ ότι έχασα ψήφους. Όταν πέρασα στον τελικό σαν έβδομος παίκτης εκεί κατάλαβα ότι οι παίκτες με είδαν παραπάνω ανταγωνιστικά. Σαν να φοβήθηκαν ότι τι γίνεται τώρα ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας γιατί ίσως μπορεί να μας κερδίσει ο Παναγιώτης.
Μέσα σου δεν ξέσπασες ποτέ, με την Άννα τι είχατε συζητήσει;
Μεταξύ μας ότι συζητάγαμε τα βλέπατε γιατί δεν υπήρχε επικοινωνία έξω , πολύ δύσκολο και αυτό. Γενικά τα θέματα τα δουλεύω μέσα μου, τα ψάχνω λίγο, τα σκέφτομαι θέλω να παίρνω σωστές αποφάσεις και αυτή η ηρεμία δεν είναι η ηρεμία επειδή κάποιος είναι δειλός και φοβάται. Αλλά ότι κάποιος είναι σίγουρος για τον εαυτό του και σίγουρος γι αυτό που ξέρει να συμπεριφέρεται και να στέκεται. Πάντα έτσι συμπεριφέρομαι νομίζω με την ηρεμία και την αυτοσυγκράτηση όλα τα καταφέρνεις.
Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά το παιχνίδι;
Υπάρχουν προτάσεις ιδιαίτερα από τον κόσμο της μόδας. Ο απλός κόσμος έχει ακόμη και τώρα την απορία και είναι με ένα παράπονο γιατί δεν βγήκα νικητής. Εσύ έπρεπε να τα πάρεις ,είχες όλα τα καλά, μου λένε.
Γιατί δεν βγήκες νικητής;
Είναι πάρα πολύ καλή ερώτηση , νόμιζα ότι είχα βγει νικητής. Από τη στιγμή που σε ψηφίζει ο κόσμος και βγαίνεις δεύτερος με πολύ λίγους ψήφους, τώρα ο τίτλος και η ταμπέλα του νικητή δεν με αγγίζουν τόσο πολύ, όσο με αγγίζει η πραγματική αγάπη του κόσμου που μου την έδειξε εμπράκτως στον τελικό.


Τηλεοπτικές προτάσεις;
Χτύπησαν τηλέφωνα, τηλεοπτικές προτάσεις δεν έγιναν πάρα πολλές να σου πω την αλήθεια, όπως έγιναν σε άλλους που λένε. Οι προτάσεις που έγιναν… δεν θα πω ότι θα μπορούσα να τις υποστηρίξω. …Δέχτηκα προτάσεις να είμαι σε ομάδα μιας εκπομπής, απλά επειδή δεν θέλω να κάνω κάτι για να το κάνω, επειδή είμαι τελειομανής, θέλω να το κάνω σωστά. Να το πιάνω και να βλέπω ότι μπορώ να τα βγάλω εις πέρας.
Τι είδους εκπομπή θα σε ενδιέφερε;
Επειδή το έχω με τις ερωτήσεις και μου αρέσει να ρωτάω, θα ήθελα να ήταν συνεντευξιακή εκπομπή ή ένα βραδινό. Νομίζω ότι θα μου ταίριαζε. Αλλά όποιος το πρότεινε τώρα νομίζω θα είναι τρελός, γιατί δεν υπάρχει αυτή η εμπειρία ,πατάω στα πόδια μου, ξέρω ότι δεν γίνεται αυτή τη στιγμή . Θα μπορούσα να ήμουν συμπαρουσιαστής κάπου για να το κάνουμε αυτό για αρχή, να δούμε πως θα πάει. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και πιστεύω θα τα κατάφερνα μια χαρά.
Τις απέρριψες τις προτάσεις;
Δεν τις απέρριψα, απλά είναι δύσκολη η κατάσταση. Βλέπεις ότι και μεγάλα κεφάλια που έχουν εμπειρία στο χώρο έχουν μείνει εκτός. Βλέπω ότι και άτομα που έχουν μπει στις εκπομπές , προσωπικά όσο μπορώ να δω, δεν πολυμιλάνε. Δεν θα ήθελα να είμαι σαν γλάστρα. Θέλω να έχω δικό μου χώρο και χρόνο για να μπορώ να μιλάω, σαν μια ενότητα. Οπότε αν έκανα κάτι θα ήθελα να έκανα κάτι που μπορώ να συμβάλλω και εγώ.
Η εκπομπή του Πάνου και της Στέλλας στον ΣΚΑΙ πώς σου φάνηκε;
Να σου πω την αλήθεια δεν την παρακολούθησα ήταν βράδυ και τρέχαμε συνέχεια. Ήταν και καλοκαίρι που ήμασταν διακοπές. Άκουγα πράγματα ότι πήγαινε καλά , έκανε καλά νούμερα.
Κόπηκε όμως νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν…
Φαντάσου δεν έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Θα είχαν τους λόγους τους. Είναι ωραίο να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά.
Ένας ακόμη συμπαίκτης σου ο Δώρος βρέθηκε στο πάνελ σε μιας εκπομπή στο Ε…
Επειδή ήταν καλοκαίρι ήμουν εκτός Αθηνών και δεν είχα τηλεόραση. Γενικά για τον Δώρο και αυτός είναι ήρεμη δύναμη και σε πολλά θέματα ταιριάζαμε ως χαρακτήρες, αλλά άκουσα ότι δεν πήγε καλά η εκπομπή. Δεν νομίζω να φταίει ο Δώρος, φταίει μάλλον το καλοκαίρι. Γνώμη μου ότι για να κάνεις κάτι πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και να μην πάρεις απόφαση απλά για να είσαι στο γυαλί.

Σε ένα ακόμη ριάλιτι τύπου Survivor θα πήγαινες;
Επειδή οι Τούρκοι με ήθελαν πολύ για να μπω στο Survivor αν μου γίνει πρόταση για να μπω, θα το σκεφτώ πάρα πολύ γιατί είναι και στα στοιχεία μου. Πριν ήμουν αθλητής και έχω σπαρτιατική υπομονή και πειθαρχία με θέμα φαγητό κλπ, νομίζω θα ήμουν μια πολύ καλή βάση για το Survivor. Τώρα μιλάμε υποθετικά βέβαια.
Γράφτηκε ότι με την Άννα έχεις χωρίσει, επειδή δεν ανεβάζατε κοινές φωτογραφίες…
Δεν έχω μιλήσει γι αυτό, είναι η πρώτη φορά. Πουλήσαμε σε εισαγωγικά τον έρωτα μας για 5-6 μήνες, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην ανεβάσουμε τόσες πολλές φωτογραφίες μαζί. Εστιάζουμε πιο πολύ στα επαγγελματικά , γι΄αυτό και είμαι στην Αθήνα, η Άννα είναι στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόμαστε για να βρισκόμαστε. Δεν σημαίνει το ότι επειδή δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες δεν είμαστε μαζί. Θέλουμε να προστατέψουμε λίγο τη σχέση μας από τα κοινά και τα μέσα γιατί πολλά άτομα όταν η σχέση τους είναι στη δημοσιότητα ίσως χαλάει. Είμαστε καλά, είμαστε μια χαρά..
Πώς θεωρείς ότι βγήκαν οι φήμες αυτές;
Οι καλοθελητές. Όταν κάποιος έγκυρος δημοσιογράφος λέει ως αποκλειστικό ότι χώρισε ο Παναγιώτης και η Άννα και πέφτει έξω είναι σαν να σκάβει το λάκκο μόνος του. Δεν αποκαλείσαι έγκυρος δημοσιογράφος όταν γράφεις αναληθή πράγματα. Αν ήταν κάτι σοβαρό και σωστό να πω ναι οκ αυτός ο δημοσιογράφος είναι σωστός και έχει βγάλει λαβράκι. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάτι και απλά το πουλάς , γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να φας και εσύ και να πουλήσεις έ γράφε ότι θέλεις. Μάλλον πουλάμε πολύ γι αυτό ίσως το έγραψε.Λύσατε την παρεξήγηση που έγινε με τον Σωκράτη;
Δεν έχει τύχει να βγούμε να μιλήσουμε με τον Σωκράτη, με κανένα παιδί δεν έχω πρόβλημα όπως και με τον Πάνο παρότι απογοητεύτηκα μετά τα τελευταία.
Με τον Πάνο ήσασταν κοντά;
Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον Πάνο.
Μετά το παιχνίδι;
Μετά το παιχνίδι, έτυχε να με πάρει ένα τηλέφωνο, πήγαμε για καφέ. Με όλα τα παιδιά είμαι φιλικός, δεν θα πω «όχι» για έναν καφέ, αλλά μέχρι εκεί. Όταν βλέπεις ότι η φιλική σχέση δοκιμάζεται μες στο παιχνίδι και κρίνεται από τη λεπτομέρεια, όταν οι λεπτομέρειες που κάνεις δεν είναι ωραίες , κρίνεις και λες ότι αυτός ίσως δεν μου κάνει. Οπότε υπάρχει μια απόσταση, θα πάω για καφέ, εννοείται ότι δεν έχω με κανέναν τίποτα. Απλά καταλαβαίνεις ότι όταν γίνονται κάποια πράγματα, γίνονται για όφελος άλλου πατώντας πάνω σε σένα. Οπότε κάνω στην άκρη να μην πατάει κανείς πάνω μου, ο καθένας τη δουλειά του και προχωράμε.
Το επόμενο βήμα στη σχέση σου με την Άννα θα το έκανες;
Είναι πολύ νωρίς να σου πω η αλήθεια είναι. Όταν είσαι 30, δεν είσαι 20 χρονών, νομίζω κοιτάς και λίγο παρακάτω. Τώρα ο Θεός ξέρει…
Οι γυναίκες σε φλερτάρουν;
(γέλια).
Πες μου ένα ακραίο μήνυμα στο Instagram που έχεις δει…
Δεν λέγεται και υπάρχει και εικόνα από κάτω και βίντεο.
Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα;
Και όχι μόνο…
Και από άντρα;
Ναι.
Πώς αντέδρασες;
Χιουμοριστικά, απλά δεν απαντάς.
Σου έχει τύχει και live σε κάποια δουλειά ή συνεργασία;
Ναι και πριν γινόταν αυτό, αλλά τώρα γίνεται λίγο πιο έντονα.


Πώς το αποφεύγεις;
Τίποτα κύριος, δεν προσβάλλεις ποτέ κανέναν. Απλά καταλαβαίνεις ότι δεν σε παίρνει, οπότε λίγο μακριά. Το κοιτάω πιο πολύ επαγγελματικά και όχι απλά για να μπω σε μια δουλειά με αθέμιτους τρόπους. Θέλω με θεμιτούς και σωστά.
Σου έχουν προτείνει δουλειά με τέτοιου είδους τρόπους;
Φυσικά μου έχει συμβεί. Αν το είχα δεχτεί τώρα δεν ξέρω και εγώ που θα ήμουν…
Αληθεύει ότι συμβαίνουν στον χώρο αυτό;
Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους. Και πριν μου είχαν γίνει φυσικά ανήθικες προτάσεις, αλλά το κοιτάω επαγγελματικά. Από τη στιγμή που το πάει αλλού, θα το πάω και εγώ αλλού, οπότε…
Είσαι πιστός, μονογαμικός;
Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί μέχρι τα 23-24. Από τα 25 και μετά είπαμε να σοβαρευτούμε, οπότε είμαι πάρα πολύ πιστός. Θεωρώ πως από τη στιγμή που έχεις μια σχέση δεν χρειάζεται να κοιτάς αλλού. Αν θες να κοιτάξεις αλλού , χωρίζεις όμορφα και ωραία, να μην προσβάλλεις την κοπέλα σου και να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Και κάνε αυτό που θες. Όταν είμαι εκεί μένω στη σχέση.
Έχεις υπάρξει ποτέ το τρίτο πρόσωπο;
Ναι εις γνώσιν μου.
Έχει τύχει γυναίκα να σε κερατώσει και να το μάθεις;
Σίγουρα θα έχει τύχει γυναίκα να με κερατώσει, αλλά δεν το έχω μάθει. Δεν είμαι ούτε ο Θεός, ούτε τέλειος, ούτε αλάνθαστος. Πιστεύω σίγουρα θα με έχει κερατώσει.
Αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος και έπρεπε να μπεις τώρα στο «Power of love» θα έμπαινες με αυτά που έχεις ζήσει;
Ποτέ. Μια και καλή και φτάνει. Και να μου λέγανε ένα ευκαταφρόνητο ποσό θα έλεγα όχι.
Έγινε ένα περιστατικό με το Δώρο εσείς πληρωνόσασταν κανονικά;
Ναι κανονικά. Νομίζω και το θέμα με τον Δώρο έχει λυθεί. Δεν τον έχω ρωτήσει, αλλά ο ΣΚΑΪ είναι μια χαρά σε αυτά, οπότε πληρώνει ήταν όλα εντάξει.
Σε κάποιες δηλώσεις του ο Σωκράτης είδα ότι ετοιμάζεται με την Κυριακή για τη δική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Εσένα δεν σου έχει γίνει κάποια πρόταση από το κανάλι;
Μακάρι το παιδί να πάει καλά. Θα σου πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βγαίνουν φρέσκα καινούργια πρόσωπα στην τηλεόραση, να μην βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους, αλλά να έχουν κάτι να πουν. Αν δεν έχουν κάτι να πουν και απλά να κάθονται ούτε εγώ το θέλω, γιατί δεν το θέλει ο κόσμος. Τώρα αν καταφέρει ο Σωκράτης και ο κάθε Σωκράτης να κάνει κάτι καινούργιο και να είναι αξιόλογο, εγώ συμφωνώ. Αν είναι όμως να κάνεις κάτι απλά και μόνο για να φανείς στην τηλεόραση, μην το κάνεις καθόλου.


Με κάποιον από τα παιδιά που ήσουν κοντά όταν τελείωσε το παιχνίδι, έχασες πάσα ιδέα που έκανες παρέα με εκείνον; Να σου φερθεί σκάρτα και να το μάθεις στην πορεία;
Δεν έχω μάθει όχι, αλλά και να μάθω κάτι δεν θα μείνω έκπληκτος. Αν μάθω θα πω οκ υπάρχουν και αυτά στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να είναι όλα μέλι γάλα. Αν ακούσω κάτι δεν θα πω α τι είπε αυτός. Θα το περιμένω…
Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
Αυτή τη στιγμή μιλάω με εταιρείες για δουλειές. Δόξα τον Θεό με τον χώρο της μόδας έχουμε δουλίτσες ,κοιτάω και να δημιουργήσω κάτι μόνος μου.
Θα ήθελες να ασχοληθείς περισσότερο με τη μόδα ή την τηλεόραση;
Θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που θα με εκφράζει. Τώρα αν αυτό θα είναι στη μόδα ή στην τηλεόραση που κάτι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω ναι. Δεν μπορώ να βάλω ταμπέλες ότι θα ασχοληθώ με αυτό και με το άλλο όχι. Θα ασχοληθώ με κάτι που θα με εκφράζει και που μπορώ να το αντιμετωπίσω ότι και αν είναι αυτό. Ας μην βάζουμε ταμπέλες.
Μελλοντικά σχέδια;
Θα δείτε. Αυτό που θα ήθελα να κάνω θα το δούμε στην πορεία, δεν θα ήθελα να πω κάτι.

CREDITS
Interview: Κεν Αλεξανδράτος/Φωτογραφία: Αποστόλης Αναστασόπουλος  / Hair styling: MiroMiro /make-up: Αγγελική Δαιλάνη/Location: Διεύθυνση: Π. Μελά 44, Κορυδαλλός 181 20 Τηλέφωνο: 21 1407 8403