Το κατάλληλο κούρεμα για το φετινό φθινόπωρο
13 Σεπτεμβρίου 2016
Πώς να συνδυάσετε σωστά το δερμάτινο παντελόνι σας και να εντυπωσιάσετε!
18 Οκτωβρίου 2016
Το τέλειο τρικ για να έχεις πάντα καμπυλωτές βλεφαρίδες!


Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να πετύχεις τέλειο σχήμα στις βλεφαρίδες σου και να δείχνουν πάντα πλούσιες και καμπυλωτές, μάλλον σου έχουμε τη λύση. Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες που θα χρησιμοποιήσεις πριν οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Καλό είναι να το έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου, μιας και είναι αρκετά χρήσιμο κάθε στιγμή της μέρας.


Τα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι τα παρακάτω:

1. Χρησιμοποίησε αρκετές φορές το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, ώστε να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και να τονίσεις τις καμπύλες τους.

2. Ζέστανε προσεκτικά τη βάση μιας μπατονέτας και στη συνέχεια, πίεσε με αυτή το κάτω μέρος των βλεφαρίδων σου, ώστε να τις ανασηκώσεις. Ξεκίνησε από την εξωτερική γωνία, συνέχισε κεντρικά και ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιέζοντας τις βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού.

3. Εφάρμοσε μία αποτελεσματική μάσκαρα, αρχίζοντας από την εξωτερική γωνία και οδηγώντας τις βλεφαρίδες προς το τελείωμα του φρυδιού. Συνέχισε με τις βλεφαρίδες στο κέντρο, οδηγώντας τις προς τη γωνία του φρυδιού και ολοκλήρωσε με εκείνες στην εσωτερική γωνία του ματιού, που θα οδηγήσεις προς τη μύτη.