Ερωτεύτηκα | Aκούστε το νέο τραγούδι της Νάσιας Κονιτοπούλου
14 Ιουλίου 2017
Κεν Αλεξανδράτος – Βίκυ Κουλιανού στο Point50
19 Ιουλίου 2017
Φαντασμαγορικό πάρτυ για τα 7 έτη Fashion Erotokritos Fabrics


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου χώρου του Fashion Erotokritos Fabrics, που βρίσκεται στην οδό Περικλέους 34 (πάνω από το parking), ενώ παράλληλα γιορτάστηκαν και τα 7 χρόνια λειτουργίας του.
Στο event παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, των τεχνών και των γραμμάτων, παλιοί και νέοι φίλοι, όπου όλοι τους ευχήθηκαν καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες.
Εκτός από το κόψιμο της τούρτας, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παγωτό με γεύση ρακί που έφτιαξε αποκλειστικά για το event ο μετρ του είδους, Δεληολάνης. To ξεχωριστό show με κοστούμια Prince Erotokritos ήταν το ορόσημο της βραδιάς. Η πρώτη εμφάνιση ήταν με κεντημένα γιλέκα σε ασύμμετρες γραμμές και κοψίματα, ενώ η δεύτερη με πρωτότυπα κουστούμια κεντημένα με αληθινά λουλούδια, βουτηγμένα στα ενεργειακά έλαια Solid Dharma. Όλα αυτά βασίστηκαν σε μια προσωπική έμπνευση του Ερωτόκριτου, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διακεκριμένο Κωνσταντίνο Κασπίρη και τον γνωστό Floral Designer Μario Valliano, ενώ το styling έφερε την υπογραφή του Γιάννη Φερεντίνου.
Παράλληλα, οι εξαιρετικοί σχεδιαστές Πάνος Απέργης, Δημήτριος Ορδουλίδης και Νέλλα Ιωάννου, παρουσίασαν τεχνικές μουλάζ, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσα από τον φρέσκο και ανανεωμένο χώρο, να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των υφασμάτων και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από τους εν λόγω καταξιωμένους σχεδιαστές.
Dress Code της βραδιάς ήταν τα βραχιολάκια απ’ το Χαμόγελο του Παιδιού.
Υ.Γ Ερωτόκριτου Κυμιωνή:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν και αγκάλιασαν αυτή την υπέροχη εκδήλωση, που φέτος ήταν μια διπλή γιορτή… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που όλα αυτά τα χρόνια με αγαπάνε και στηρίζουν την μεγάλη αυτή οικογένεια που λέγεται Fashion Erotokritos”.