Το berry στα χείλη είναι η πιο hot τάση της σεζόν!
17 Οκτωβρίου 2017
Ο Κεν Αλεξανδράτος ποζάρει με την μητέρα του για την νέα καμπάνια της Bee Beauty and Herbal
27 Ιουλίου 2018
Beautytherapist : Τα πάντα για το πρόσωπο και το σώμα


Έχει αποκτήσει τους πιστούς του. Το Beautytherapist δεν είναι απλά ένας χώρος ομορφιάς. Είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο, με καλά εξειδικευμένο προσωπικό και μπορεί δικαιωματικά να καυχιέται για τις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του.

Στο φιλόξενο και μινιμαλιστικά διακοσμημένο χώρο του στο κέντρο της Γλυφάδας, θα βρείτε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου που πραγματοποιούνται με πρωτοποριακά υλικά και μηχανήματα αισθητικής, από γνωστούς οίκους , διεθνώς αναγνωρισμένους και καταξιωμένους.

Οι παροχές του χώρου αφορούν περιποιήσεις Προσώπου, Σώματος, Αποτρίχωσης κ.α καλύπτοντας σφαιρικά την ανάγκη για ολοκληρωμένη ομορφιά και υγεία.

Στο Beautytherapist  το επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του θα φροντίσει για την περιποίησή σας από τις απλές καθημερινές υπηρεσίες ομορφιάς μέχρι τις πλέον εξελιγμένες και δραστικές θεραπείες ιατρικής αισθητικής.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είτε είναι η απλή χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα, η προετοιμασία σας για ένα μεγάλο γεγονός όπου πρέπει να ακτινοβολείτε ή η αντιμετώπιση σοβαρότερων καταστάσεων του δέρματος όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς του Beautytherapist. Αυτοί θα σας προτείνουν τον κατάλληλο συνδυασμό για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες, πάντα σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Συνάντησα την κ. Ζέτα Νικολούλη, υπεύθυνη αισθητικής του Beautytherapist για μία ξενάγηση στους χώρους του ινστιτούτου, κατά την διάρκεια της οποίας μου μίλησε για την φιλοσοφία και τις παροχές. «Πάρα πολύ αγάπη και παροχές υψηλής ποιότητας» είναι τα χαρακτηριστικά του Beautytherapist, σύμφωνα με την κ.Νικολούλη, η οποία τονίζει πως «εδώ συνδυάζεται η αισθητική με την δερματολογία, καθώς υπάρχει δερματολόγος στον χώρο, η οποία μπορεί να συμβουλεύσει εντελώς δωρεάν τον ενδιαφερόμενο πριν αποφασίσει να δεχθεί κάποια θεραπεία». Φυσικά, στο τελικό αποτέλεσμα ρόλο παίζουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι ειδικοί, τα οποία ανήκουν σε σημαντικές διεθνείς εταιρίες αισθητικής με ιατρικό background.

Info: Αγγ. Μεταξά 14, Γλυφάδα, 211 1842976