Κατερίνα Καινούργιου Ανανέωσε με το Epsilon! Οι λεπτομέρειες της εκπομπής που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν
2 Μαΐου 2018
Η Νατάσα Καλογρίδη αποκαλύπτει τι την κέρδισε στον Λυκουρέζο: “Είναι ένας άνθρωπος…”
4 Μαΐου 2018
Power Of Lοve: Η «πατάτα» του Σωκράτη για τον Δώρο… δεν έγινε τυχαία

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας ενημέρωσα για την αποχώρηση του Δώρου και της Αθηνάς από το σπίτι του «Power Of Love». Και η πληροφορία φαίνεται πως επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πανηγυρικά. Πώς; Με τις φωτογραφίες που πρώτοι είδατε αλλά και με την μεγάλη «πατάτα» του Σωκράτη. Ο παίκτης αυτός λίγο μετά τις 12 το βράδυ έσπευσε να ευχηθεί live στο Δώρο Παναγίδη που έχει τα γενέθλια του σήμερα.
Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά «Χρόνια πολλά Δώρο, όπου κι αν βρίσκεσαι, να είσαι καλά και να έχεις την υγεία σου…». Ενώ υπό κανονικές συνθήκες ο Δώρος θα έπρεπε να βρίσκεται μαζί του στο σπίτι της «Αγάπης».
Μάλιστα, την είδηση πήραν χαμπάρι και οι χρήστες του διαδικτύου τους οποίους έκανε να αναρωτιούνται για το ποια είναι η αλήθεια με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.
Μετά από λίγο ο «αθώος» Σωκράτης κατέβασε το συγκεκριμένο live, αφού ή κατάλαβε το μεγάλο «φάουλ» που έκανε, ή… οι άνθρωποι της παραγωγής του έβαλαν χέρι, μιας και με τον τρόπο αυτό έκαψε την συνέχεια του παιχνιδιού.
Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και μέσα από το story που έκανε περίπου στις δύο το πρωί για να μας δείξει το νέο του ποστ. Αν προσέξετε καλά την φωτογραφία, υπάρχει στο προφίλ του το εικονίδιο που δείχνει ότι έκανε LIVE. Ενώ, τώρα είναι εξαφανισμένο και ως γνωστό τα live και τα stories του Ιnstagram κατεβαίνουν μετά από 24 ώρες. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.
 Αλήθεια γιατί το έκανε; Μα είναι προφανές πως μετά τον τσαμπουκά με τον Δώρο του την είχε φυλαγμένη. Ήθελε με κάποιο τρόπο να τον «βαρέσει» εκεί που πονάει… Που; Στην αποχώρηση
του από το παιχνίδι…
Nasosblog