Παρελθόν αποτελεί το RODEO του Βαγγέλη Περρή από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς, η απογευματινή σατιρική εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου, την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη σταματά οριστικά από το πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου.

Η είδηση φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε από τον Βαγγέλη Περρή με δήλωσή του στον Γρηγόρη Μελά, ενώ η αιτία φαίνεται πως είναι οι οικονομικές διαφορές του παραγωγού της εκπομπής με τον ΣΚΑΪ που οδήγησαν την επαγγελματική τους σχέση σε αδιέξοδο. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο «μετακόμισης» της εκπομπής σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, από την αρχή της σεζόν το κανάλι φάνηκε να μην θέλει το RODEO στο καθημερινό του πρόγραμμα, παρόλο που η εκπομπή σημείωνε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στη νυχτερινή ώρα προβολής της επανάληψης του καθημερινού επεισοδίου. Ειδικά τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ επέλεξε να κάνει ισχυρές περικοπές στην παραγωγή της εκπομπής, δημιουργώντας συνθήκες που δεν βοηθούσαν την ομάδα να παράξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρόλο που το RODEO ως εκπομπής είχε αποσπάσει καλές κριτικές.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως το κόψιμο του RODEO ήρθε μόλις την επομένη της επιστροφής της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή, η οποία έφερε στον κόσμο πριν λίγες ημέρες την κόρη της.